partneri | english |  
     


NS PLASTIC d.o.o.
je ovlasteni zastupnik nemacke kompanije ROECHLING koja je svetski lider u proizvodnji inzenjerske odnosno tehnicke plastike koju kasnije koriste glavne industrijske grane. Roechling u svojoj ponudi ima poluproizvode tipa ploca i razne profile koji su po zahtevima trzista proizvedeni od termoplastike ili fiber plastike pa sve do plastike presvucene zavrsnim slojem drveta kao imitacije ili aluminijuma gde se dobija efekat imitacije ogledala. Sistem kvaliteta koji odrzava godinama Roechling je krunisao dobijanjem sertifikata ISO 9001:2000 a ceo proizvodni asortiman je deklarisan kao pogodan za reciklazu posle isteka veka upotrebe.

U svojih 20-tak fabrika u 14 zemalja po celom svetu Roechling proizvodi sledece materijale:


POLISTONE
- POLIPROPILEN ili POLIETILEN razlicite gustine koji spada u kategoriju termoplastike i pogodan je za upotrebu u prehrambenoj industriji za skladistenje hranjivih materija jer ne reaguje ni sa jednim hemijskim jedinjenjem . Proizvodjac prilaze listu jedinjenja sa kojima ne reaguje a na spisku se nalazi nekoliko stotina baza i kiselina. Ploce su pogodne za obradu secenjem a zatim se termickim varenjem rucnim ekstruderima ili ceonim varenjem od njih dobijaju:

- BURAD pogodna za skladistenje materija u prehrambenoj industriji zbog svoje najbitnije osobine da ne reaguje ni sa jednim jedinjenjem pogodna je u mesnoj industriji kod onih koji pretenduju na HACCP standard, u pekarskoj industriji, u vinarskoj industriji, u pivarskoj industriji, u proizvodnji sokova, u transportu i skladistenju pcelarskih proizvoda, u hemijskoj industriji, u skladistenju pijacih voda itd…

- REZERVOARI koji se kao i burad rade po zahtevu kupca u zeljenim gabaritima i od raznih debljina materijala pocev od 3mm pa sve do 10mm za velike zapremine koje idu i do 20.000 litara.
- BAZENI za kupanje koji se izradjuju u radionici a zatim se gotovi nose i ukopavaju u zemlju uz zalivanje betonom ispod i sa bocnih strana. Prednost ovih u odnosu na klasicne bazene je postojanost materijala i u zimskim uslovima jer nije potrebno prazniti vodu cak i po mrazu, lakse odrzavanje zbog glatkih povrsina, veliki izbor boja koje nudi fabrika i oblikovanje bazena u proizvodnji sve do najcudnijih oblika jer je varenje lako a materijal se moze kriviti i na hladno a ne samo zagrevanjem.

- SVETLECE REKLAME jer se ovaj materijal bolje prosvetljava od klasicnog plexiglasa, ima dvostruku UV zastitu a najbitnija mu je prednost mogucnost savijanja na hladno tako da ne postoji opasnost od pucanja prilikom obrade ili manipulacije a trzisna vrednost mu je najmanje 30% niza od konkurencije.

- PRECISTACI otpadnih voda koje po zakonu u Evropskoj Uniji mora imati svaki novoizgradjeni privatni objekat za stanovanje kao i svi hoteli, stambene zgrade, restorani, auto servisi, auto perionice, veliki parkinzi kao i citava stambena naselja. Oni se izradjuju od raznih debljina i velicina i mogu biti okrugli i cetvrtasti.


Pored ovih materijala Roechling proizvodi i sledece:
TROVIDUR- tvrda termoplastika koja je samogasiva i ima primenu u procesnoj , elektronskoj, fotografskoj industriji itd, itd…

TROVITEX- trdi penasti PVC male specificne tezine, izradjuje se u raznim bojama i nalazi primenu u reklamnoj industriji posto je lagan za manipulaciju a dovoljno cvrst i otporan na vremenske neprilike.

Pored zastupanja i prodaje ovih plasticnih materijala NS PLASTIC je usvojio tehnologiju za proizvodnju gore navedenih finalnih proizvoda i moze ponuditi po zahtevu kupca bilo koji produkt iz siroke lepeze proizvoda od ovih plasticnih masa. 
 
 
 
 
 
 
 

info@nsplastic.net

+381 21 548 571
+381 21 571 933
+381 21 549 131
 
 
 
 
copyright © 2007 NS Plastic | info@nsplastic.net | design by NS Plastic