partneri | english |  
     Reklama je ogledalo vase firme


KLASICNE reklame
Reklame za stubove javne rasvete i klasicne reklame izradjene su od alu profila jednostrano ili obostrano prosvetljene, u raznim velicinama a prosvetljavaju se Philips fluo cevima sa PP plocama, koje se namecu kao prava zamena za klasican plexi, lepe se folijom rezanom na kateru ili stampanom na digitalnim stampacima.
 
TOTEMI
Reklamni natpisi obostrano prosvetljeni, nalaze se pored puta ili ispred objekata, pokazuju pored naziva i detaljne podatke firme koja se reklamira.
 
LED reklame
Prave se u raznim varijantama kao led displeji, kombinovani led paneli i 3D slova. Mogu biti matricni ili sedmosegmentni pokazivaci datuma, vremena, temperature zatim kao pokretni tekst ili graficki prikaz. Izradjene su sa snaznim led diodama u raznim bojama a programiraju se preko mikro-kontrolera ili softverski iz kompjutera.
 
DEKORATIVNA rasveta
Leon reklame - potpuno nova tehnologija, led diode koje su zamena za klasican neon, smestene u flexi cev koja se moze oblikovati po zelji sa istim osvetljajem a sa visestrukim prednostima u odnosu na neon. U skoroj buducnosti ce istisnuti neon u potpunosti zbog svoje jednostavnosti izrade.
 
REKLAMNI natpisi
Reklamni natpisi pisani na foliji koja se lepi na PVC ploce, vrlo lako se izradjuju i lako montiraju. Natpisi za obelezavanje objekata, spoljašnje i unutrašnje obelezavanje pravaca kretanja, prostorija, izlaza ...
 
3D Stirodur
Izrada 3D reklamnih natpisa, logotipa i simbola od kvalitetnog stirodura.
 
GALANTERIJA
Obelezavanje proizvoda po rafovima prodavnica, po stolovima u ugostitelj-skim objektima i sl.U izradi svetlecih reklama koristimo plastiku koja je rezultat najnovije tehnologije nemacke kompanije ROECHLING, svetskog lidera u proizvodnji inzenjerske- tehnicke plastike.


 
 
 
 
 
 
 
 

info@nsplastic.net

+381 21 548 571
+381 21 571 933
+381 21 549 131
 
 
copyright © 2007 NS Plastic | info@nsplastic.net | design by NS Plastic